Cuida’t i cuida dels teus, perquè quan açò passe… tornarem amb moltes ganes!

Hola famílies,

Portem quasi dues setmanes de confinament i ja ho anem notant, per això, des de la campanya Celebrem amb la Natura hem pensat que podríem fer alguna cosa per a alegrar-nos un poc estos dies, motivar-nos i entretindre’ns (que no és poc).  

Així que, després de donar-li voltes… Vos llancem un concurs! 

Es tracta de fer un dibuix (de qualsevol estil, amb els materials i grandària que vulgueu) sobre les coses que fareu quan això passe. Només de pensar-ho… no se vos ha dibuixat un xicotet somriure? A nosaltres sí!

Teniu 10 dies per a participar; fins dilluns que ve, 6 d’abril, podeu enviar-nos les vostres propostes artístiques a través del mail (info@itinerantur.com). A més, vos animem a publicar-les en les vostres xarxes socials amb el hashtag #Naturacastello i si voleu, també podeu etiquetar-nos! Inundem les nostres cases d’idees i projectes per a quan tot això haja passat

A més, cada divendres pujarem una activitat per a fer a casa i en família… La primera va sobre ocells i la publicarem el pròxim dia 3. Estigueu atents perquè vos encantarà!

>> MÉS DADES SOBRE EL CONCURS

Tots els participants han d’enviar el seu dibuix al mail info@itinerantur.com amb el títol DIBUIX CELEBREM i incloure en el cos del missatge el nom i cognoms del participant així com l’edat i un telèfon de contacte.

El premi consistirà en un llibre sobre naturalesa (que triarem en funció de l’edat i preferències del guanyador). Això sí, farem el lliurament en finalitzar la quarantena, per a no mobilitzar a ningú de manera innecessària.

Poden participar des dels 3 als 16 anys. Si veiem que arriben molts dibuixos de totes les edats (esperem que sí) farem dues categories i atorgarem dos premis diferents

MOLTA SORT!