Pel consum responsable

Dissabte que ve, dia 28 de novembre, celebrarem la penúltima activitat de la campanya Celebrem  amb la Natura en el Paratge Natural de la Magdalena.

De segur que a molts de voaltres vos sona això del “Black Friday”, sorgit als EUA, és una campanya que anima a comprar de manera desmesurada, sense parar-nos a pensar en les nostres necessitats o en l’origen d’aqueixos productes que comprem. Per això, en els últims anys des de diverses associacions, grups ecologistes, ONGs i xicotets comerços  s’està promovent el “GREEN FRIDAY”. La resposta al consum “compulsiu”  per a fomentar pràctiques més sostenibles, conscients, que posen en valor el producte local i el comerç de proximitat.

I com ho farem?

Realitzarem una jornada dividida en dues parts. Primer, farem un joc en els voltants de la Magdalena per a córrer i divertir-nos buscant pistes mentre aprenem sobre bons hàbits de consum.

Després, farem un taller sobre productes locals en el qual ens centrarem, sobretot, en la gastronomia de la província… A diferència de la resta d’activitats, aquesta vegada no porteu esmorzar! 😉

  • Dissabte, 28 de novembre
  • Paratge de la Magdalena
  • 10.30 h
  • 3 hores de durada


ACTIVITAT COMPLETA

TANQUEM LA CAMPANYA CELEBREM AMB LA NATURA (2)
Celebrem-geocaching-Pinar
sacadecorcho-24 copia
Itinerantur_Dia del arbre Celebrem-10
itinerantur_celebremdmma19-9-768x509 (1)