Des de 1973, el dia 5 de juny es celebra el Dia Mundial del Medi Ambient. En 2022 el lema és “Una sola Terra”, fent referència al fet que, si la destruïm, no tenim un altre lloc al que anar. Pertanyem a un univers replet de galàxies; dins d’aquestes tenim milions de planetes, però planeta Terra només tenim un, i la nostra labor és conservar-ho. Més encara: hem de millorar el seu estat actual.

Des de la campanya Celebrem amb la Natura gaudirem d’una jornada d’allò més sostenible: començarem amb una ruta amb bici per nostra marjal de Castelló, coneixent la rica biodiversitat que tenen aquestes zones humides. I en una parada molt especial, presenciarem, de la mà de grans experts i professionals, l’anellament científic d’avifauna local.

Amb tot això, el nostre objectiu és aconseguir que la gent reflexione sobre la crisi a la qual s’enfronta el planeta, que observe tota la biodiversitat que li envolta i que siguen capaces d’implantar accions per a la cura i manteniment del nostre planeta. Hui dia, els éssers humans estem utilitzant l’equivalent als recursos naturals de 1,6 Terres per a mantindre el nostre estil de vida actual. Si seguim així, acabarem literalment amb el nostre planeta i ja no hi haurà marxa enrere. T’uneixes al canvi?