Divendres que ve 22 d’abril és el Dia de la Terra o Dia de la Mare Terra, i ho celebrarem aquest dissabte 16 amb una ruta circular de senderisme interpretatiu al Tossal Gros de Castelló.

Però, per què celebrem aquest dia? pretenem fer una crida a celebrar la bellesa del nostre planeta, la seua biodiversitat i, en general, de tot el seu patrimoni natural, és a dir admirar tot allò que la natura ens ofereix. No obstant això, aquest dia també fa referència a la meditació. Hem d’actuar per a conservar la natura! Cada vegada els nostres oceans i mars es troben més contaminats, a més d’altres espais naturals terrestres, moltes de les nostres espècies vegetals i animals es troben en estat crític i, fins i tot, en perill d’extinció.

És tasca de totes i tots conservar allò que ens permet estar vius. Amb aquesta celebració des de Celebrem amb la Natura es pretén donar a conéixer els nostres ecosistemes més pròxims i com han anat canviant amb el pas del temps i l’acció de l’home. Parlarem sobre la nostra vegetació, fauna, i tot allò que els nostres paisatges tinguen per a explicar-nos.