CELEBREM
AMB LA NATURA

Aquesta campanya organitzada per l’Ajuntament de Castelló, commemora la celebració de diversos dies mediambientals a nivell global, amb l’objectiu de posar en valor el nostre Patrimoni Natural i gaudir dels espais públics de la ciutat de Castelló.

Per això, se celebra cada dia en un parc, platja o espai natural diferent i per això cada dia, fem una activitat, ruta o taller nou i totalment gratuït. Així, podeu conéixer els nostres llocs més emblemàtics i descobrir moltes curiositats del nostre medi ambient amb companys i familiars, per a passar uns caps de setmana irrepetibles.

 

La majoria de les activitats estan dirigides a un públic familiar de totes les edats. No obstant això, també s’ha programat alguna activitat del «Celebrem» dirigida al públic adult, concretament en alguna de les rutes interpretatives. La duració i dificultat de cadascuna de les activitats serà diferent en funció del dia. Us animem a seguir-nos i anar descobrint novetats.

Esperem que us agraden! I si us animeu o voleu més informació, contacteu amb a través de:

Aquesta campanya està adherida a la Guia d’Educació Ambiental en Ruta de la Comunitat Valenciana: promoure i fomentar un canvi de pensament i la participació ciutadana: