Què és la Campanya Celebrem?

Aquesta campanya organitzada per l’Ajuntament de Castelló conmemora la celebració de diversos dies mediambientals a nivell global, per tal de posar en valor el nostre patrimoni natural i gaudir dels espais públics  i de la ciutat de Castelló.

Per això, es celebra cada dia a un parc, platja o espai natural diferent i per això cada dia, fem una activitat, ruta o taller nou i totalment gratuït. Així, podreu conèixer els nostres llocs més emblemàtics i descobrir moltes curiositats del nostre medi ambient amb companys i familiars, per a passar uns diumenges irrepetibles

A qui va dirigida aquesta campanya?

La majoria de les activitatas estan adreçades a un públic familiar amb xiquets i xiquetes de totes les edats. No obstant, també s’ha programat algun celebrem dirigt a un públic més adult, concretament en alguna de les rutes interpretatives. La duració i dificultat  de cadascuna de les activitats serà diferent en funció del dia. Vos animem a seguir-nos i anar descobrint els propers Celebrem.

Al llarg d’aquestos mesos, anirem publicant tota la informació prèvia i posterior a cada sessió, amb les fotografíes i experiències de cada Celebrem. 

Esperem que vos agraden! I si vos animeu o voleu més informació, contacteu amb info@naturacastello.es o telefonant al 611 496 058

 

Calendari d'activitats Celebrem amb la natura

Política de privacidad y cookies | Ayuntamiento de Castellón